4 livsbekræftende foredrag

1. Min fantastiske mormor og hendes fabelagtige søstre

Min mormor og hendes 5 søstre var født i begyndelsen af 1900 tallet. De var alle stærke selvstændige kvinder, som kom til at leve usædvanlige kvindeliv. De kom fra en gård på sydfyn, og penge var der ikke mange af. De formåede dog alle ved egen handlekraft, og hver især med en en enorm tro på sig selv, at få gode uddannelser. De var på alle måder langt forud for deres tid, og de skabte sig modigt liv, med deres vidt forskellige personligheder og talenter, som var rundet af de grundværdier de bar med sig. De kom alle på hvidt forskellige vis til at sætte sig aftryk og gøre en forskel i verden. Et foredrag om mod, kvindeliv og livskraft, til inspiration til at finde livskraft i de livshistorier, vi hver især er rundet af.

Pris:  3.600 kr.

2. “Hvad Søren……” Søren Kierkegaard til livsduelighed

Kierkegaard var lidt af en snegl. Bange for det levede liv, og alt andet end livsduelig. Det helt fantastiske er, at hans lidt snørklede tekster i så høj grad tjener til netop livsduelighed; hvis først man har “knækket koden til dem”. Dette foredrags ærinde er på en livsnær og levende måde at formidle den livsduelighed med udgangspunkt i tre af hans værker nemlig “Filosofiske smuler”, “Kærlighedens gerninger”, og “Begrebet Angest”. Alle værker hvor vi på forskellig vis, er helt inde ved livets kerne. Et letforståeligt foredrag hvor Kierkegaards fantastiske tekster og dybe eksistentielle forståelse af livet formidles, så tilhøreren kan bruge dem som redskaber i eget liv. 

Pris:  3.600 kr.

3. “Fru Præst” Värmland tur-retur

Et “feel good” foredrag om 5 års liv og virke, i en lille bygd langt ude i de Varmlandske skove i Sverige. Et foredrag om på særlig vis at leve med naturen og på naturens betingelser, om traditioner og årets gang, om stilhed, men først og fremmest et foredrag om at møde mennesker. “Fru præst” Varmland tur-retur , er et sjovt og livsbekræftende foredrag fyldt med sjove, finurlige og til tider rørende historier om mødet med mennesker; om alt det de gav, og om taknemmeligheden for at have fået lov til at være en del af det altsammen. Et foredrag til inspiration for blikket for det store i ” alle de små møder med mennesker” . 

Pris:  3.600 kr.

4. Sorg er kærlighedens pris

Et foredrag om sorg, om glæde og om kærlighed. Ingen går igennem livet uden at miste, for tab er et livsvilkår, men vi kan lære at leve med sorgen, så det er kærligheden som, som er det som fylder mest. Foredraget indeholder et oplæg om hvad sorg er, og hvad den gør ved os. Det indeholder også konkrete redskaber til at leve med de tab, som er en del af hver vores livshistorie, og til at finde livskraft i egen livshistorie, i taknemmeligheden over de mennesker og den kærlighed vi bærer med os. Et foredrag om sorg, glæde og kærlighed, som i høj grad også har til formål at give tilhøreren redskaber til at være til stede, og finde glæde i livet g nuet, der hvor livet nu engang er. 

Pris:  3.600 kr.

Cand.theol. Hanne Louise Eyermann 

Præst, certificeret terapeut og stresscoach

+45 25 70 80 28

Djursland, Aarhus, Randers og omegn

Kontakt@livsmedvandring.dk